Марка: Arche
Царевично нишесте ванилия 40g БЕЗ ГЛУТЕН
50 гр. Био царевично нишесте*, борбон-ванилия* (2,4%), морска сол. *= сертифициран продукт от биологично земеделие. С истинска ванилия. Не съдържа глутен.
Сертифициран биологичен продукт.
Канелата е подправка, която се добива от ликото на няколко дървестви вида от рода Cinnamomum . Билката канела се използва широко като подправка и като лечебно растение. Съдържа големи количества магнезий, желязо и калции. Тя е средство спомагащо за:
– Редукция на нивата на захар в кръвта и лечение на Диабет Тип2
– Намаляване на холестерола
– Отказване от тютюнопушене
– Подобряване на храносмилането
– Лечение на настинка
– Намаляване на болките при артрит
– Подобряване на паметта
Марка: Arche
50 гр. Био царевично нишесте*, борбон-ванилия* (2,4%), морска сол. *= сертифициран продукт от биологично земеделие. С истинска ванилия. Не съдържа глутен.
Марка: Био Класа
Бурбонска ванилия! Една от най – скъпите подправки в света, наред с шафрана и кардамона. Нейният удивителен аромат, ефирен, но многопластов – цетен и дървесен, на мускус и дим е просто незабравим.
Марка: Био Класа
50гр. черен пипер.Сертифициран продукт от биологично земеделие.
Марка: Arche
50 гр. Био царевично нишесте*, бадеми* (11%), морска сол, естествен аромат: бадем. * сертифициран продукт от биологично земеделие. Не съдържа глутен.
Марка: Био Класа
50г канела (Chinnamomun cassia).Сертифициран продукт от био земеделие.
Марка: Био Класа
Био ким на Био Класа са вкусни семена са член на семейството на морковите, но са родственици и на кориандъра и кимиона. Те са богат източник на диетични фибри. Известни са със антиоксидантните си свойства и облекчават храносмилателни проблеми и оплаквания от стомашни газове. Богати на желязо, мед – необходими минерали за производството на червени кръвни...
Марка: Био Класа
Агар- агар е водорасло, познато още като “вегетарианския желатин”. На малайзийски агар означава желе.Употреба: за желирането на 500мл. течност добавете 2.5гр. агар- агар. Загрейте течността докато заври, след което я охладете. Течността ще се желира след достигане на температура от 35 градуса.