
Марка: Маджаров
Кисело мляко 4.5% Маджаров
Истинско, вкусно и плътно краве кисело мляко. Приготвено от естествени продукти без използване на консерванти. С добра масленост и страхотен вкус.
Направено от вкусно био прясно мляко. С по-нисък процент масленост.
Марка: Маджаров
Истинско, вкусно и плътно краве кисело мляко. Приготвено от естествени продукти без използване на консерванти. С добра масленост и страхотен вкус.
Марка: Тертер
Висококачествено пълномаслено мляко по автентична рецепта и технология. С богат каймак и фина консистенция. Стремеж към добро качество, вкус и гъстота.
Марка: Лактима Балкан
Кисело мляко тип Цедено 10% е произведено от краве мляко, нормализирано със сметана, с добавка на млечен протеин, претърпяло процес на млечнокисела ферментация под действието на закваска, съдържаща Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus.Предназначено за директна консумация.
Марка: HARMONICA
Направено от вкусно био прясно мляко. С по-нисък процент масленост.
Марка: Боженци
Произведено по български държавен стандарт от висококачествено мляко, доставено от собствена кравеферма. Кисело мляко „Боженци” БДС е претърпяло процес на млечно-кисела ферментация под действието на закваска, съдържаща изолирани в България Лактобацилус булгарикус и Стрептококус термофилус
Марка: Маджаров
Традиционно кисело мляко със свеж и приятен вкус. Подходящо за здравословно хапване по всяко време на деня или за приготвяне на солени и сладки ястия, сладкиши и десерти. Без консерванти.
Марка: Маджаров
Традиционно кисело мляко със свеж и приятен вкус. Подходящо за здравословно хапване по всяко време на деня или за приготвяне на солени и сладки ястия, сладкиши и десерти. Без консерванти.
Марка: Тертер
Киселото мляко TERTER е от чисто, качествено краве мляко и e с плътна, приятна консистенция и балансиран млечно-кисел вкус, резултат от съдържащите се в него Лактобацилус булгарикус и Стрептококус термофилус.
Марка: Лактима Балкан
Краве кисело мляко 3,6 % е произведено от краве мляко, претърпяло процес на млечнокисела ферментация под действието на закваска, съдържаща Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus. Предназначено за директна консумация.
Марка: Боженци
Произведено по стара българска рецепта от качествени краве млека, доставени от одобрени елитни ферми. Краве кисело мляко „Боженци” е претърпяло процес на млечно – кисела ферментация под действието на закваска, съдържаща изолирани в България Лактобацилус булгарикус и Стрептококус термофилус, гарантиращи получаването на продукт с традиционния характерен...
Марка: OLIMPUS
Произведено по традиционна рецепта от първокачествено фермерско мляко с копринена текстура и приятен вкус, много популярно в балканската кухня.Съдържа свежо краве мляко, млечни култури (S. Thermophilus, L.Bulgaricous), млечни култури. За направата на 1 кг цедено мляко се използват 3 л прясно мляко.
Марка: Лактима Балкан
Краве кисело мляко 2% е произведено от краве мляко, нормализирано с обезмаслено мляко, претърпяло процес на млечнокисела ферментация под действието на закваска, съдържаща Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus. Предназначено за директна консумация.
Марка: Лактима Балкан
Краве кисело мляко за пиене е произведено от краве мляко, нормализирано с обезмаслено мляко или сметана, претърпяло процес на млечнокисела ферментация под действието на закваска, съдържаща Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus. Предназначено за директна консумация.
Марка: Тертер
Дискретна масленост, заедно с много добър вкус и гъстота. Стремеж към високо качество, безспорно изразен във всички продукти с марката.
Марка: Боженци
Произведено по стара българска рецепта от качествени краве млека, доставени от одобрени елитни ферми. Краве кисело мляко „Боженци” е претърпяло процес на млечно – кисела ферментация под действието на закваска, съдържаща изолирани в България Лактобацилус булгарикус и Стрептококус термофилус, гарантиращи получаването на продукт с традиционния характерен...
Направено от вкусно био прясно мляко. С по-нисък процент масленост.