Сушеница Чардака Орехите 180 гр.

Вакуумна опаковка. Сушеница Чардака се произвежда от подбрано свинско месо в съчетание с уханен букет от подправки. Продуктите се отличават с високо качество, а за изтънчения и по-мек вкус допринася умелото им изсушаване. Сурово-сушените продукти под серия „Чардака” са майсторлъшки мезета, подходящи както за специални моменти, така и за всекидневни поводи за консумация.

Описание

Съставки: свинско месо, сол, стабилизатори: Е 252, трифосфати, говежди протеин, млечен протеин, декстроза, лактоза, захар, овкусител: Е 621, глюкоза, оцветител: кармини, антиоксиданти: Е 301, Е 300, подправки.

Подробности за продукта
В следната категория има още 16 продукта:

Марка: Градус

Шпеков Салам Аз Ям! 250гр.

Шпеков салам Аз ям! Варено-пушените колбаси, приготвени с любов и старание, са опаковани красиво и така, че да запазят качеството и добрия си вкус. Опитай Шпековия салам Аз ям! Той е произведен по традиционна рецепта и е с характерния си вкус.

В наличност

Марка: ОРЕХИТЕ

Бекон пушен слайс Орехите 100 гр.

Вакуумна опаковка. Варено-пушените деликатеси с марка „Орехите“ се произвеждат от първокачествени меса. Приятно опушени, леко солени и изключително вкусни – това са думите, с които най-точно могат да бъдат описани. Предимството на този вид деликатеси е, че са подходящи както за директна консумация (ордьоври, сандвичи, плата), така и като добавка към...

В наличност

Марка: Маджаров

Луканка черен етикет Маджаров 190 гр.

Луканката е вид сух колбас, характерен за българската кухня. Тя представлява плосък, сурово сушен пресован продукт от месо, с червено-кафяв цвят, равномерно покрит с бяла благородна плесен. Във вътрешността луканката има характерна мозаeчна структура, образувана от отделни малки късчета месо и сланина.

В наличност

Марка: ОРЕХИТЕ

Суджук Добруджански Орехите 160 гр.

Вакуумна опаковка. Добруджанският суджук е с характерен изтънчен аромат и вкус на висококачествен, добре изсушен суджук. Сурово-сушените колбаси „Орехите“ са продукти, които в най-висока степен отразяват характерните традиции в месното производство. Произвеждат се от различни меса като най-често разпространена е комбинацията на свинско и говеждо месо....

В наличност

Последвайте ни във Facebook