
Марка: Тандем
Шпеков салам Тандем 230гр.
Продукт с традиция. От свинско и говеждо месо, леко подправен с чесън и индийско орехче.
Марка: Тандем
Продукт с традиция. От свинско и говеждо месо, леко подправен с чесън и индийско орехче.
Марка: Тандем
Сурово-сушен продукт от цели парчета свинско месо. Сушен по традиционна технология в Габровския Балкан, притежава характерен аромат на зряло месо с високо качество.
Марка: Тандем
Луканка Майстор в занаята се произвежда по стара традиция и се отличават с великолепен, автентичен вкус. Сушена по традиционна технология, притежава характерен аромат на зряло месо с високо качество.
Марка: Тандем
Най-обичаният от всички традиционен варено-пушен колбас. По стара българска рецептура от свинско и говеждо месо.
Марка: Маджаров
Луканката е вид сух колбас, характерен за българската кухня. Тя представлява плосък, сурово сушен пресован продукт от месо, с червено-кафяв цвят, равномерно покрит с бяла благородна плесен. Във вътрешността луканката има характерна мозаeчна структура, образувана от отделни малки късчета месо и сланина.
Марка: Градус
Суджук Аз ям! Смес от свинско и говеждо месо в естествена, ядлива свинска обвивка, придаваща характерния аромат на суджук. Овкусен с класически подправки за силен и изразен вкус. Прието е луканките и суджуците да се режат на много тънки парчета, напречно, за продълговата форма на резена.
Марка: Маджаров
Вакуумна опаковка около 230 г. Грамажът на продукта е приблизителен и може да варира до 10% в различните опаковки.
Марка: Деликатес Житница
Посочената цена е за 1 кг. Кренвиршите се произвеждат от фино смляно месо и подправки. Характерно за кренвиршите е апетитния опушен аромат и вкус, който ги прави така вкусни. Кренвиршите могат да се варят, пекат във фурна или на грил или да се изпържат. С тях се приготвят различни яхнии, боб, леща, студени предястия и сандвичи.
Марка: Маджаров
Луканката е вид сух колбас, характерен за българската кухня. Тя представлява плосък, сурово сушен пресован продукт от месо, с червено-кафяв цвят, равномерно покрит с бяла благородна плесен. Във вътрешността луканката има характерна мозаeчна структура, образувана от отделни малки късчета месо и сланина.
Марка: Тандем
Варено-пушен продукт приготвен от цели парчета свинско месо. Изключително приятния вкус и аромат се дължи и на добавените цели зърна черен пипер.
Марка: Маджаров
Луканката е вид сух колбас, характерен за българската кухня. Тя представлява плосък, сурово сушен пресован продукт от месо, с червено-кафяв цвят, равномерно покрит с бяла благородна плесен. Във вътрешността луканката има характерна мозаeчна структура, образувана от отделни малки късчета месо и сланина.
Марка: Тандем
Обичан от поколения наред заради своя традиционен български вкус. Отличава се с лек аромат на чесън. Подходящ както за салати, така и за студени предястия и сандвичи.