
Марка: Маджаров
Кисело мляко 2% БДС Маджаров
Традиционно кисело мляко със свеж и приятен вкус. Подходящо за здравословно хапване по всяко време на деня или за приготвяне на солени и сладки ястия, сладкиши и десерти. Без консерванти.
Произведено по традиционна рецепта от първокачествено фермерско мляко с копринена текстура и приятен вкус, много популярно в балканската кухня.
Съдържа свежо краве мляко, млечни култури (S. Thermophilus, L.Bulgaricous), млечни култури. За направата на 1 кг цедено мляко се използват 3 л прясно мляко.
Съставки: Свежо краве мляко, млечна сметана, млечни култури (S.Thermophilius, L.Bulgaricous), млечни протеини.
Насладете му се с мюсли и мед за закуска, с пресни плодове за обедния ви десерт или като приятен дресинг към вашето вечерно меню.
Всичко зависи само от Вашето въображение!
Да се консумира до 3-4 дни след отваряне.
Начин на консумация: За директна консумация
Условия за съхранение: Да се съхранява в хладилник. От 2°C до 6°C
Марка: Маджаров
Традиционно кисело мляко със свеж и приятен вкус. Подходящо за здравословно хапване по всяко време на деня или за приготвяне на солени и сладки ястия, сладкиши и десерти. Без консерванти.
Марка: Маджаров
Овчето сирене е традиционен продукт за България, който съдържа богат състав от витамини и минерали. Доказано е, че консумацията на овче сирене укрепва костната система, ускорява метаболизма и стимулира отделянето на стомашен сок.
Марка: Маджаров
Произведен от свежо пастьоризирано краве мляко с български закваски по технология, разработвана на база старите български традиции и усъвършенствана през годините
Марка: Маджаров
Качествен био кашкавал, направен от истинско краве мляко. Чист естествен продукт.
Марка: Боженци
Млечно кисел десерт „Боженци” е частично обезмаслено краве мляко, мляко на прах, захар, аромат, натурален оцветител, претърпяло процес на млечно – кисела ферментация под действието на закваска, съдържаща Лактобацилус булгарикус и Стрептококус термофилус.
Марка: Тертер
Сирене от чисто пълномаслено мляко, по автентична българска рецепта. Твърдо, добре узряло сирене с изразителен млечен вкус. Създадено по класическа технология.
Марка: Лактима Балкан
Айрян Балкан е произведен от краве мляко, с добавка на сухо мляко, вода и сол, претърпял процес на млечнокисела ферментация под действието на закваска, съдържаща Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus. Предназначен за директна консумация.
Пълномаслено свежо мляко с приятен аромат и вкус. То е добито при спазване на редица правила за хранене, отглеждане и хуманно отношение към животните, съгласно изискванията на Европейския съюз. Пастьоризирано е на ниска температура, което му позволява да запази своите полезни свойства, да остане свежо и наистина пълноценно.
Марка: President
Идеално за директна консумация, както и за приготвяне на различни кулинарни ястия и десерти
Марка: President
За директна консумация, както и за приготвяне на различни кулинарни ястия
Марка: Маджаров
Козе млякото е изключително полезно и богато на калций, затова и сиренето, което се произвежда от него е с много полезни свойства за организма. Притежава несравнимо богат и незабравим вкус.
Марка: Боженци
Произведено по стара българска рецепта от качествени краве млека, доставени от одобрени елитни ферми. Краве кисело мляко „Боженци” е претърпяло процес на млечно – кисела ферментация под действието на закваска, съдържаща изолирани в България Лактобацилус булгарикус и Стрептококус термофилус, гарантиращи получаването на продукт с традиционния характерен...
Марка: Булгарея
Приготвенo по автентична българска рецепта, от българско мляко, със закваска Lactobacillus Bulgaricus
Марка: Маджаров
Кашкавал от овче мляко, базиран на традиционни български рецепти. Насладете се на традиционен български вкус, подходящ за всяка трапеза.
Произведено по традиционна рецепта от първокачествено фермерско мляко с копринена текстура и приятен вкус, много популярно в балканската кухня.
Съдържа свежо краве мляко, млечни култури (S. Thermophilus, L.Bulgaricous), млечни култури. За направата на 1 кг цедено мляко се използват 3 л прясно мляко.