
Марка: Тандем
Сирене от краве мляко Тандем 400гр.
60 дни зряло сирене от краве мляко, толкова апетитно, че върви перфектно в комбинация само с филийка и лютеничка.
Марка: Тандем
60 дни зряло сирене от краве мляко, толкова апетитно, че върви перфектно в комбинация само с филийка и лютеничка.
Марка: Маджаров
Произведен от свежо пастьоризирано краве мляко с български закваски по технология, разработвана на база старите български традиции и усъвършенствана през годините. Зреенето на кашкавала продължава 120 дни и в резултат крайния продукт е с ясно изразен вкус и дълбок аромат.
Марка: Боженци
Краве сирене „Боженци” е произведено от свежо пълномаслено краве мляко, доставено от подбрани ферми, с добавка на закваска от млечнокисели микроорганизми и калциев хлорид, подсирено с мая за сирене, получило необходимата технологична обработка и претърпяло процес на зреене не по-малко от 45 дни. Грамажът на продукта е приблизителен и варира в различните...
Марка: Тандем
60 дни истински зрял продукт, дори и само нарязан на кубчета в допълнение към мезе е нещо, на което небцето не може да устои.
Марка: Лактима Балкан
Прясно мляко 3% е произведено от пастьоризирано краве мляко, нормализирано с обезмаслено мляко. Предназначено за директна консумация.
Марка: MEDVE
Натурален вкус, триъгълници за мазане и готвене.Сирене (37%), вода, масло, мляко на прах, емулгиращи соли (трифосфати, натриеви фосфати), обезмаслено
Марка: Маджаров
Овчето сирене е традиционен продукт за България, който съдържа богат състав от витамини и минерали. Доказано е, че консумацията на овче сирене укрепва костната система, ускорява метаболизма и стимулира отделянето на стомашен сок.
Марка: Боженци
Млечно кисел десерт „Боженци” е частично обезмаслено краве мляко, мляко на прах, захар, аромат, натурален оцветител, претърпяло процес на млечно – кисела ферментация под действието на закваска, съдържаща Лактобацилус булгарикус и Стрептококус термофилус.
Марка: Булгарея
Приготвенo по автентична българска рецепта, от българско мляко, със закваска Lactobacillus Bulgaricus
Марка: Маджаров
Бяло саламурено краве сирене, което се произвежда от 100% първокачествено краве мляко, специални закваски и мая. Прави се по традиционна българска технология за зрееене и обработка. То е здравословен продукт, подходящ за ежедневна консумация от всички възрастови групи.
Марка: Маджаров
Козе млякото е изключително полезно и богато на калций, затова и сиренето, което се произвежда от него е с много полезни свойства за организма. Притежава несравнимо богат и незабравим вкус.
Марка: Маджаров
Бяло саламурено краве сирене, което се произвежда от 100% първокачествено краве мляко, специални закваски и мая. Прави се по традиционна българска технология за зрееене и обработка. То е здравословен продукт, подходящ за ежедневна консумация от всички възрастови групи.
Марка: Маджаров
Традиционно кисело мляко със свеж и приятен вкус. Подходящо за здравословно хапване по всяко време на деня или за приготвяне на солени и сладки ястия, сладкиши и десерти. Без консерванти.
Марка: Маджаров
Произведен от свежо пастьоризирано краве мляко с български закваски по технология, разработвана на база старите български традиции и усъвършенствана през годините. Зреенето на кашкавала продължава 120 дни и в резултат крайния продукт е с ясно изразен вкус и дълбок аромат.
Марка: Маджаров
Овчето сирене е традиционен продукт за България, който съдържа богат състав от витамини и минерали. Доказано е, че консумацията на овче сирене укрепва костната система, ускорява метаболизма и стимулира отделянето на стомашен сок.