Марка: Булгарея
Кашкавал краве Булгарея 535гр.
Приготвен е по автентична българска рецепта, от българско мляко, със закваска Lactobacillus Bulgaricus
Краве мляко „Боженци” UHT е произведено за директна консумация от свежи краве млека. Предлага се в модерна опаковка, която осигурява възможност да се съхранява до 180 дни от датата на производство.
Съставки: Краве мляко.
Марка: Булгарея
Приготвен е по автентична българска рецепта, от българско мляко, със закваска Lactobacillus Bulgaricus
Марка: Тертер
В името на добрия вкус създадохме TERTER от чисто пълномаслено мляко по класическа технология. TERTER e кашкавал със светъл кехлибарен цвят, стегната и плътна консистенция, с характерен млечно маслен вкус.
Марка: Маджаров
Овчето сирене е традиционен продукт за България, който съдържа богат състав от витамини и минерали. Доказано е, че консумацията на овче сирене укрепва костната система, ускорява метаболизма и стимулира отделянето на стомашен сок.
Марка: Тертер
Сирене от чисто пълномаслено мляко, по автентична българска рецепта. Твърдо, добре узряло сирене с изразителен млечен вкус. Създадено по класическа технология.
Марка: Лактима Балкан
Айрян Балкан е произведен от краве мляко, с добавка на сухо мляко, вода и сол, претърпял процес на млечнокисела ферментация под действието на закваска, съдържаща Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus.Предназначен за директна консумация.
Марка: Маджаров
Бяло саламурено краве сирене, което се произвежда от 100% първокачествено краве мляко, специални закваски и мая. Прави се по традиционна българска технология за зрееене и обработка. То е здравословен продукт, подходящ за ежедневна консумация от всички възрастови групи.
Марка: Боженци
Кашкавал, произведен от краве мляко, нормализирано по казеин/масленост, претърпяло технологична обработка: добавка на закваска от млечнокисели микроорганизми, подсирено с мая за сирене, чрез нискотемпературна обработка на сиренните зърна, с последваща чедеризация и парене в солов разтвор при температура 72-74 °С и претърпял процес на зреене.
Марка: Боженци
Краве масло „Боженци” e произведено от пастьоризирана сметана, получена от краве мляко, претърпяла съответните технологични процеси до избиване на краве масло с 82 % масленост.
Марка: Боженци
Ацидофилното мляко „Наринé” се приготвя чрез подквасването по класическа технология на пастьоризирано прясно мляко със закваска от ацидофилни бактерии Lactobacillus acidophilus. Ние ви предлагаме първото ацидофилно мляко в България с ацидофилни бактерии от щам n.v. Ep 317/402. Отличено със Златен медал и Диплом на Международното изложение „Светът на...
Марка: Булгарея
Приготвенo по автентична българска рецепта, от българско мляко, със закваска Lactobacillus Bulgaricus
Марка: Тертер
Висококачествено пълномаслено мляко по автентична рецепта и технология. С богат каймак и фина консистенция. Стремеж към добро качество, вкус и гъстота.
Крема сирене ARLA има богат, свеж, сметаново – млечен вкус. Сега можете да се насладите на фината му, кремообразната текстура със 100% натурални съставки. Произведен от свежо мляко, готов за директна консумация и кулинарни вълшебства.
Марка: Маджаров
Овчето сирене е традиционен продукт за България, който съдържа богат състав от витамини и минерали. Доказано е, че консумацията на овче сирене укрепва костната система, ускорява метаболизма и стимулира отделянето на стомашен сок.
Марка: Боженци
Произведено по български държавен стандарт от висококачествено мляко, доставено от собствена кравеферма. Кисело мляко „Боженци” БДС е претърпяло процес на млечно-кисела ферментация под действието на закваска, съдържаща изолирани в България Лактобацилус булгарикус и Стрептококус термофилус
Марка: Тандем
60 дни истински зрял продукт, дори и само нарязан на кубчета в допълнение към мезе е нещо, на което небцето не може да устои.
Марка: Маджаров
Кашкавал от биволско мляко, базиран на традиционни български рецепти. Насладете се на традиционен български вкус, подходящ за всяка трапеза.