

Роден в Азия. Зърното му е дълго, тънко, компактно и кристално чисто. Идеалната гарнитура за месо, риба, дивеч или салати. БЕЗ ГЛУТЕН
Булгурът е пълноценна зърнена храна, за чиито полезни свойства се знае от векове насам.
Марка: OBERON
Бял ориз Бисерен е богат на природни минерали и витамини. Притежава приятен и естествен аромат. След варене зърната не слепват и остават бели и еднородни.
Марка: Био Класа
Кускусът е чудесен вариант на закуска за малки и големи, както и за приготвянето на различни зеленчукови ястия. Всеки ориз или паста могат да бъдат заменени с кускус.
Висококачествена българска леща със средно големи зърна и със зелено до кафяво оцветяване. Изключително ниското й мастно съдържание, я прави предпочитана и лесна за приготвяне гозба. Изцяло български продукт с превъзходен аромат при приготвяне и удивителни вкусови качества. Както бобовите растения, лещата е една от най-богатите на белтъчини и баластни...
За пълнени чушки, пиле с ориз и други любими български ястия. Ако се чудите с какъв ориз готви баба Ви, най-вероятно „перлен“ е правилният отговор. Каквото и да приготвите с него, ще видите, че след сваряване перленият ориз запазва целостта си и има леко кремав и нежен вкус.
Марка: RISO ELEBI
Ориз Неро Венере ( черен ) се влага в основни ястия, салати и гарнитури. Комбинира се с всякакви зеленчуци, каши, ястия с морски дарове. Много често се употребява и в направата на суши. Черният ориз е наричан и още пурпурен ориз, заради нюанска, който придобива след термична обработка.
Марка: Био Класа
Опитай ориза с най-лесно усвоим протеин и най-високо съдържание на минерали и полезни аминокиселини – био червен ориз от Био Класа.
Подходящ е за приготвянето на много от добре познатите ни български ястия като боб чорба,кисело зеле с боб, свинско с боб, сарми от кисело зеле с боб и още много други ястия за вашата трапеза. Време за приготвяне: 1ч и 30 мин.
Роден в Азия. Зърното му е дълго, тънко, компактно и кристално чисто. Идеалната гарнитура за месо, риба, дивеч или салати. БЕЗ ГЛУТЕН