Сурова макадамия 100гр.

Макадамията е богата на моно-ненаситени мастни киселини ( „добрите“ мазнини), които могат да помогнат намаляването на общите нива на холестерола. Осемдесет процента на мазнини в маслото от макадамия е моно-ненаситено – шест процентни пункта по-висок от зехтин, който е едва 74 процента. Макадамията съдържат витамин А, тиамин, рибофлавин, ниацин, желязо и е една от малкото храни, които съдържат палмитолеинова киселина. В скорошните проучвания, индикатори предполагат, че палмитолеинова киселина може действително да стимулира метаболизма на мазнините, което да доведе до намаляване на телесните мазнини. Макадамията съдържат флавоноиди и токофероли (витамин Е), които са мощни антиоксиданти и биха могли да са силен помощник срещу рак и сърдечно-съдови заболявания. Ядката не съдържат холестерол и е с ниско съдържание на натрий и наситени мазнини.

Описание


Подробности за продукта
В следната категория има още 16 продукта:

Сурови Кайсиеви ядки

Кайсиевите ядки са богати на Омега-6 мастни киселини, витамини В15 и В17, А и Е, витамин F, ниацин, диетични фибри, фитостероли и други. Енергийната стойност на 100 г кайсиеви ядки е между 500-700 ккал.

В наличност

Годжи бери

Годжи бери е плод, който е добър източник на витамини и минерали, включително витамин С, витамин А, цинк, желязо, фибри и антиоксиданти. Съдържа и аминокиселини, като осигурява почти 10% от дневната стойност протеини, както и сложни въглехидрати.

В наличност

Марка: Био Класа

Бадеми 200g

200г Био бадеми.Сертифициран продукт от биологично земеделие.Произход: Турция Средна хранителна стойност на 100гЕнергия612kcalМазнини55.8g– от които наситени мастни киселини4.7gВъглехидрати6.9g– от които захари4.2gПротеини21.1gСол1mg количество за Био Бадеми, Био Класа, 200 g Купи Код: ВК0520 Категории: Био Класа, Био храни, ЗЕЛЕН петък, Ядки и сушени...

В наличност

Сурово кашу

Кашуто е добър източник на калий , витамини от група В и фолиева киселина . Те съдържат полезни количества магнезий, фосфор, селен и мед.

В наличност

Последвайте ни във Facebook