Марка: President
Топено Сирене Президент Натурално 140 гр.
За директна консумация, както и за приготвяне на различни кулинарни ястия
Марка: President
За директна консумация, както и за приготвяне на различни кулинарни ястия
Марка: Маджаров
Традиционно кисело мляко със свеж и приятен вкус. Подходящо за здравословно хапване по всяко време на деня или за приготвяне на солени и сладки ястия, сладкиши и десерти. Без консерванти.
Марка: Маджаров
Бяло саламурено краве сирене, което се произвежда от 100% първокачествено краве мляко, специални закваски и мая. Прави се по традиционна българска технология за зрееене и обработка. То е здравословен продукт, подходящ за ежедневна консумация от всички възрастови групи.
Марка: Боженци
Произведено по стара българска рецепта от качествени краве млека, доставени от одобрени елитни ферми. Краве кисело мляко „Боженци” е претърпяло процес на млечно – кисела ферментация под действието на закваска, съдържаща изолирани в България Лактобацилус булгарикус и Стрептококус термофилус, гарантиращи получаването на продукт с традиционния характерен...
Марка: Маджаров
Произведен от свежо пастьоризирано краве мляко с български закваски по технология, разработвана на база старите български традиции и усъвършенствана през годините
Марка: Маджаров
Бяло саламурено краве сирене, което се произвежда от 100% първокачествено краве мляко, специални закваски и мая. Прави се по традиционна българска технология за зрееене и обработка. То е здравословен продукт, подходящ за ежедневна консумация от всички възрастови групи.
Марка: Тертер
Киселото мляко TERTER е от чисто, качествено краве мляко и e с плътна, приятна консистенция и балансиран млечно-кисел вкус, резултат от съдържащите се в него Лактобацилус булгарикус и Стрептококус термофилус.
Марка: Тандем
60 дни истински зрял продукт, дори и само нарязан на кубчета в допълнение към мезе е нещо, на което небцето не може да устои.
Марка: Тертер
Киселото мляко TERTER е от чисто, качествено краве мляко и e с плътна, приятна консистенция и балансиран млечно-кисел вкус, резултат от съдържащите се в него Лактобацилус булгарикус и Стрептококус термофилус.
Пълномаслено свежо мляко с приятен аромат и вкус. То е добито при спазване на редица правила за хранене, отглеждане и хуманно отношение към животните, съгласно изискванията на Европейския съюз. Пастьоризирано е на ниска температура, което му позволява да запази своите полезни свойства, да остане свежо и наистина пълноценно.
Марка: Тертер
Сирене от чисто пълномаслено мляко, по автентична българска рецепта. Твърдо, добре узряло сирене с изразителен млечен вкус. Създадено по класическа технология.
Марка: Боженци
Ацидофилното мляко „Наринé” се приготвя чрез подквасването по класическа технология на пастьоризирано прясно мляко със закваска от ацидофилни бактерии Lactobacillus acidophilus. Ние ви предлагаме първото ацидофилно мляко в България с ацидофилни бактерии от щам n.v. Ep 317/402. Отличено със Златен медал и Диплом на Международното изложение „Светът на...
Марка: Тертер
В името на добрия вкус създадохме TERTER от чисто пълномаслено мляко по класическа технология. TERTER e кашкавал със светъл кехлибарен цвят, стегната и плътна консистенция, с характерен млечно маслен вкус.
Марка: President
Идеално за директна консумация, както и за приготвяне на различни кулинарни ястия и десерти
Марка: Тертер
Дискретна масленост, заедно с много добър вкус и гъстота. Стремеж към високо качество, безспорно изразен във всички продукти с марката.