

З действия в 1 продукт: Почиства, дезинфекцира и омекотява кожата. дезинфекциращ , 2 % хлорхексидин диглюконат,60 мл
Марка: Дерони
Любим сос на всеки кулинарен ценител! Със своя наситен вкус, плътна консистенция и силен аромат, тъмният соев сос е изключително подходящ за мариноване на месо и риба. Превръща всяко ястие в специално.
З действия в 1 продукт: Почиства, дезинфекцира и омекотява кожата. Дезинфекциращ , 2 % хлорхексидин диглюконат,60 мл
Шам фъстъкът е добър източник на фосфор, тъй като има ключова роля в заздравяването на костите и зъбите, заедно с калция. Фосфорът играе и роля, свързана с енергийния метаболизъм и с различни ензимни процеси в тялото. Ядката на шам фъстъкът е богата и на Витамин B1, който е препоръчителен за правилно функциониране на сърцето, нервната система и мускулите. Ядките на шам фъстъка се ядат цели, както пресни, така и печени, може и осолени. Използват се за плънка на сладкиш или баклава, с тях може да се гарнира сладолед. В солените ястия най-често се използват като „подправка” или украса.
Лешниците съдържат почти 91% моно-ненаситени мазнини и по-малко от 4% наситени мазнини . Също така съдържат значително количество протеин , фибри, желязо , фосфор, витамини В1, В2, С и Е , фолиева киселина и много други основни хранителни вещества.
Лешниците съдържат почти 91% моно-ненаситени мазнини и по-малко от 4% наситени мазнини.
Марка: Био Класа
150г Бразилски орех.Сертифициран продукт от био земеделие.Произход : Бразилия
Марка: Green
250 гр. Био стафиди*, кашу*, бразилски орех*, бланширани бадеми*, орехи* и лешници*. *= сертифициран продукт от биологично земеделие. Може да съдържа следи от глутен, сусам, соя, лешници и ядки.
Шамфъстъкът се характеризира с високо съдържание на хранителни вещества, сред които голям процент ненаситени мастни киселини, белтъчини, аминокиселини и минерални вещества. Смята се, че е добър източник на витамините Е, В1 и В6.
Марка: Био Класа
250г Био тиквено семе.Сертифициран продукт от биологично земеделие.Произход: Китай
Бадемите са известни със свойствата си на антиоксидант. Те са изключително богати на витамин Е.
Шамфъстъкът се характеризира с високо съдържание на хранителни вещества, сред които голям процент ненаситени мастни киселини, белтъчини, аминокиселини и минерални вещества. Смята се, че е добър източник на витамините Е, В1 и В6.
Бразилските орехи са с високо съдържание на протеин , калций , желязо, цинк , и са един от най-добрите естествени, хранителни източници на селен.
Шам фъстъкът е добър източник на фосфор, тъй като има ключова роля в заздравяването на костите и зъбите, заедно с калция. Фосфорът играе и роля, свързана с енергийния метаболизъм и с различни ензимни процеси в тялото. Ядката на шам фъстъкът е богата и на Витамин B1, който е препоръчителен за правилно функциониране на сърцето, нервната система и мускулите. Ядките на шам фъстъка се ядат цели, както пресни, така и печени, може и осолени. Използват се за плънка на сладкиш или баклава, с тях може да се гарнира сладолед. В солените ястия най-често се използват като „подправка” или украса.