Плодово мляко горски плод Боженци 0.280

Боженци с парченца плод е произведен от качествено мляко, жива закваска и плодов конфитюр с горски плодове: къпини,боровинки и малини. В продуктите от десертната гама са съчетани полезните свойства на киселото мляко с хранителните качества на плодовете, които освежават, засищат и зареждат с добро настроение
Описание
Съставки: Обезмаслено краве мляко, плодов концентрат с горски плодове (захар, къпини 4,50 %, боровинки 0,68 %, малини 0,53 %, натурални оцветители: концентрати от моркови, арония и грозде, ароматизант), сметана, захар, сухо обезмаслено краве мляко, закваска: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus.
Подробности за продукта
Боженци
В следната категория има още 16 продукта:

Марка: Лактима Балкан

Айрян Балкан 1л.

Айрян Балкан е произведен от краве мляко, с добавка на сухо мляко, вода и сол, претърпял процес на млечнокисела ферментация под действието на закваска, съдържаща Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus. Предназначен за директна консумация.

В наличност

Марка: Боженци

Млечно кисел десерт малина Боженци 0.200

Млечно кисел десерт „Боженци” е частично обезмаслено краве мляко, мляко на прах, захар, аромат, натурален оцветител, претърпяло процес на млечно – кисела ферментация под действието на закваска, съдържаща Лактобацилус булгарикус и Стрептококус термофилус.

В наличност

Марка: Тертер

Кисело мляко Тертер 4,2% 400 гр.

Киселото мляко TERTER е от чисто, качествено краве мляко и e с плътна, приятна консистенция и балансиран млечно-кисел вкус, резултат от съдържащите се в него Лактобацилус булгарикус и Стрептококус термофилус.

В наличност

Марка: Маджаров

Овче сирене Маджаров 900 гр. БДС

Овчето сирене е традиционен продукт за България, който съдържа богат състав от витамини и минерали. Доказано е, че консумацията на овче сирене укрепва костната система, ускорява метаболизма и стимулира отделянето на стомашен сок.

В наличност

Марка: Лактима Балкан

Айрян Балкан 500мл

Айрян Балкан е произведен от краве мляко, с добавка на сухо мляко, вода и сол, претърпял процес на млечнокисела ферментация под действието на закваска, съдържаща Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus. Предназначен за директна консумация.

В наличност

Марка: Боженци

Кисело мляко Боженци БДС 3.6%

Произведено по български държавен стандарт от висококачествено мляко, доставено от собствена кравеферма. Кисело мляко „Боженци” БДС е претърпяло процес на млечно-кисела ферментация под действието на закваска, съдържаща изолирани в България Лактобацилус булгарикус и Стрептококус термофилус

В наличност

Марка: Маджаров

Овче сирене Маджаров 500 гр. БДС

Овчето сирене е традиционен продукт за България, който съдържа богат състав от витамини и минерали. Доказано е, че консумацията на овче сирене укрепва костната система, ускорява метаболизма и стимулира отделянето на стомашен сок.

В наличност

Марка: Лактима Балкан

Заквасена сметана 20% , 400 г.

Заквасена сметана 20% е произведена от сметана от краве мляко, нормализирана с обезмаслено мляко, претърпяла процес на млечнокисела ферментация под действието на закваска, съдържаща Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus и Lactococcus lactis. Предназначена за директна консумация.

В наличност

Марка: Боженци

Кашкавал Боженци 270гр.

Кашкавал, произведен от краве мляко, нормализирано по казеин/масленост, претърпяло технологична обработка: добавка на закваска от млечнокисели микроорганизми, подсирено с мая за сирене, чрез нискотемпературна обработка на сиренните зърна, с последваща чедеризация и парене в солов разтвор при температура 72-74 °С и претърпял процес на зреене.

В наличност

Марка: Маджаров

Краве сирене Маджаров 900гр. БДС

Бяло саламурено краве сирене, което се произвежда от 100% първокачествено краве мляко, специални закваски и мая. Прави се по традиционна българска технология за зрееене и обработка. То е здравословен продукт, подходящ за ежедневна консумация от всички възрастови групи.

В наличност

Марка: Маджаров

Кашкавал Витоша Маджаров 420гр. БДС

Произведен от свежо пастьоризирано краве мляко с български закваски по технология, разработвана на база старите български традиции и усъвършенствана през годините. Зреенето на кашкавала продължава 120 дни и в резултат крайния продукт е с ясно изразен вкус и дълбок аромат.

В наличност

Последвайте ни във Facebook